A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Most itt jársz: >

TattooedNow

A TattooedNow! a legjobb ideiglenes tetoválást kínálja, melyet boltban vagy egyéni megrendelésre is lehet igényelni. A TattooedNow létrehozója, Daniel Parker 30 éve készít sminktermékeket és protéziseket a film-, a divat- és a reklámiparban.

A fantasztikus Hollywood-i sminkmester, Charles Parker fiaként, Daniel a smink és dizájniparba született. 22 évesen dizájnolta az első filmjét, a Wolfgang Peterson rendezésében készült “Enemy Mine” című alkotást, együtt az első ideiglenes tetoválásaival. Minőségi munkáját és prezcizitását hamar elismerték a szakmában. Munkája mára aTattooedNow! vállalatban teljesedett ki.

Miközben Daniel Szerbiában dolgozott Ralph Fiennes Shakespeare adaptációján, a Coriolanus”-on, 2010-ben, találkozott 2 nagyon tehetséges fiatal grafikus múvésszel, egyikük akkor már tetováló művészként dolgozott; továbbképezte őket, hogy segítsenek neki több száz ideiglenes tetoválást készíteni a filmhez. Ma ők a társai a TattooedNow! Ltd vállalatban és tovább dolgoztak a filmiparban, olyan filmekhez készítettek tetoválásokat, mint a “The Raven”,a “Machine Gun Preacher”, a “Cloud Atlas” és a Kathryn Bigelow’s (“The Hurt Locker”), legújabb filmjük a “Zero Dark Thirty”.

A TattooedNow! Európában minőségi és páratlan szolgáltatásával piacvezető.

Amit kínálnak:  

A legjobb minőségű filmes, professzionális ideiglenes tetoválást kínáljuk, melyet üzletben vagy egyéni megrendelésre is lehet igényelni. Egy egyszerű minta alapján megvalósítjuk az elképzelésedet egy ideiglenes tetoválás fotmájában. Rajztechnikánkat úgy fejlesztettük és sajátítottuk el, hogy a legjobb minőségű és a legvalószerűbb tetoválást tudjuk elkészíteni, mely úgy illeszkedik a bőrön, mintha igazi lenne. Úgy is el tudjuk készíteni, hogy vadonatúj tetoválásnak nézzen ki, de úgy is, mintha régi és kissé kopottas lenne. A legjobb minőséget garantáljuk minden termékünk esetében. Büszkék vagyunk arra, hogy minden tetoválást magunk készítünk. 

Rendezés:

Keresés